Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

B&B Herenhuis behaalt Q-label

28 juni 2017

Op woensdag 28 juni ontvingen zeven toeristische ondernemers uit de Leiestreek een Q-label van Westtoer. Ook B&B Herenhuis, gevestigd in de Roeselaarsestraat, behaalde het label na een traject van opleidingen. De Leiestreek telt nu in totaal 27 Q-labels.

Alle deelnemers werden bezocht door mystery guests. Deze bezoekers beoordeelden onder andere de vriendelijkheid, de gastvrijheid en de netheid van de deelnemende zaken. Na de goedkeuring van het kwaliteitsdossier behaalden de zeven ondernemingen het Q-label. Dit kwaliteitslabel is geldig voor een periode van drie jaar.

“Met de toekenning van het Q-label aan B&B Herenhuis hebben we nu twee Q-labels in Izegem”, zegt schepen van Toerisme Kurt Himpe (N-VA). Vorig jaar behaalde ook de toeristische dienst van de stad Izegem dit label. Het is een goede zaak voor het toerisme in onze stad dat ondernemingen het Q-label behalen en de gastvrijheid en de kwaliteit op die manier duidelijk herkenbaar zijn.”

De uitbaters van B&B Herenhuis in Izegem baten ook de B&B Rouge é Blanc uit in Ingelmunster, die eerder ook al een Q-label behaalde.

Op de foto: schepen van Toerisme Nadine Verheye (Ingelmunster), uitbater Yves Vandenabeele en schepen van Toerisme Kurt Himpe (Izegem)