Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Nieuwe publieksmedewerker versterkt museumteam

2 maart 2016

Naar aanleiding van de ontwikkeling van de nieuwe museumsite Eperon d’Or, werd het Izegemse museumteam op 1 maart versterkt met een publieksmedewerker. De 35-jarige Lieven Lamote was eerder projectcoördinator bij de provincie West-Vlaanderen, communicatiemedewerker bij het Vlaams Steunpunt voor Cultureel Erfgoed FARO en projectcoördinator bij De Lovie vzw.

“Het specifieke museumteam telt nu vijf personeelsleden. Nog voor de opening zal dat team aangevuld worden met twee halftijdse baliemedewerkers”, zegt conservator Hilde Colpaert. “Daarnaast hebben we ook tijdelijke en vrijwillige personeelsleden, zoals twee baliemedewerkers en twee adjunct-conservatoren.”

“De publieksmedewerker zal het educatief werk op zich nemen en samen met de conservator en de wetenschappelijk medewerker de permanente en tijdelijke tentoonstellingen in Eperon d’Or en het Museum Stoom en Stroom uitwerken en coördineren”, stelt schepen van Cultuur en Toerisme Kurt Himpe. “Hij zal ook meewerken aan het contact met de vrijwillige museummedewerkers, het toeristische luik en publiciteit.”