Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persmededeling

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Provincie werkt aan optimalisatie bewegwijzering domeinen

24 februari 2016

Het provinciebestuur werkt aan een optimalisatie van de bewegwijzering naar de provinciedomeinen. Dat blijkt uit een antwoord van gedeputeerde Guido Decorte (CD&V) op een schriftelijke vraag van provincieraadslid Kurt Himpe (N-VA).

Bij het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) loopt momenteel de uitvoering van het provinciaal bewegwijzeringsplan omdat AWV in de meeste gevallen de verantwoordelijke wegbeheerder is. In eerste instantie is er een grondige opkuis van bestaande en overbodige borden en AWV wil dit eerst vervolledigen vooraleer er bijkomende borden geplaatst worden.

Provincieraadslid Kurt Himpe drong aan om het provinciedomein ’t Veld in Ardooie beter aan te duiden. Daarvoor werd goedkeuring gekregen van AWV omdat het om de vervanging van bestaande borden ging. Ook de bewegwijzering naar het bezoekerscentrum De Nachtegaal in De Panne werd al uitgevoerd. “De bijkomende borden voor deze domeinen werden afgekeurd omdat het voorstel van  de provincie niet conform de wettelijke voorschriften was.”

Kurt Himpe - Provincieraadslid