Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Voor de eerste keer volledige online ticketverkoop in De Leest Izegem

www.kw.be

3 april 2020

Het culturele leven ligt voor een tijdje stil, waardoor het ook voor cultuurhuis De Leest puzzelen is met de programmatie. "Zo goed als het volledige voorjaarsprogramma van dit jaar wordt verschoven naar volgend jaar", zegt schepen van Cultuur Kurt Himpe (N-VA). De voorverkoop voor het najaar gaat nu voor het eerst helemaal online.

"We zijn erin geslaagd om de gezelschappen te contacteren en om de meeste geplande voorstellingen die nu afgelast zijn te verplaatsen naar 2021", zegt verantwoordelijke Geerwin Vandekerckhove. "Drie activiteiten zullen jammer genoeg niet meer kunnen ingevoegd worden in het programma. Dat is het geval voor 'Out of my mind' van Low Land Home, 'Arthur en de strijd om Camelot' en 'Brasschaatse huisvrouwen' van Het Prethuis. Op de website van het cultuurhuis kan iedereen de nieuwe data raadplegen van de andere voorstellingen."

Automatische omboeking

"We roepen iedereen op om die nieuwe data even te bekijken en enkel de betaalde som van de tickets terug te vragen als de nieuwe datum echt niet past en de tickets niet aan vrienden of familie kunnen bezorgd worden. De tickets van de volledig afgelaste voorstellingen worden uiteraard wel terugbetaald. Als de tickethouder akkoord gaat met de nieuwe datum van de voorstelling moet je niets doen. De tickets worden automatisch omgeboekt naar de nieuwe datum en het ticket kan gewoon gebruikt worden. Alle tickethouders worden in de loop van de volgende weken persoonlijk gecontacteerd. In de mail zal er een link staan en worden alle voorstellingen opgelijst. Er moeten een aantal gegevens ingevuld worden en de tickets voor de afgelaste voorstellingen of voorstellingsdata die niet passen worden automatisch binnen de twee weken terugbetaald", verduidelijkt Geerwin Vandekerckhove.

Verkoop tickets najaar

"Tijdens de eerste week van mei zal de brochure voor het najaar in de brievenbus belanden. Vanaf 20 april is het najaarsprogramma ter beschikking op de website", zegt schepen Kurt Himpe. "De voorverkoopdag van zaterdag 16 mei zal helemaal online georganiseerd worden. Die dag blijven de deuren van De Leest dus gesloten, maar vanaf 9 uur kunnen tickets gekocht worden via de webshop. De medewerkers van het cultuurhuis zullen telefonisch beschikbaar zijn voor assistentie. Wie nog nooit online tickets kocht, maakt best wel vooraf een account aan. Ook die informatie zal vanaf 20 april op de website staan en er wordt een nieuwsbrief verstuurd met alle nuttige informatie en tips."