Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Opleidingen singer-songwriter en modeltekenen nieuw bij kunstacademie Art'Iz

www.hln.be

3 juni 2020

Kunstacademie Art’Iz regio Izegem start met de inschrijvingen voor het volgende schooljaar. “De academie zet verder in op de kansen voor verbreding en verdieping die het nieuwe decreet voor het Kunstonderwijs biedt”, zegt schepen van Kunstonderwijs Kurt Himpe.

“De voorbije jaren groeide Kunstacademie Art’Iz sterk, in de eerste plaats door het enthousiasme en de professionaliteit van het gedreven team, maar ook door de sterke vernieuwingen. We zetten daar verder op in met een nieuw vak singer-songwriter waarbij de leerlingen zelf songs leren schrijven en ook het nieuwe vak arrangeren om bestaande muziek te bewerken”, verduidelijkt Himpe.

“We starten ook met een nieuw vak muziekstudio waarbij leerlingen uit verschillende graden samen op een vernieuwende, creatieve manier met muziek omgaan”, zegt directeur Wim Belaen. “Bij het domein Beeld komt er vanaf september ook modeltekenen bij als vak.”

Nieuwe website

“Niet alleen wordt een aantal vakken in een nieuwe jas gestoken, de Kunstacademie lanceert vanaf 3 juni ook een nieuwe website. Via deze website kun je online inschrijven, maar de Kunstacademie zet vanaf 3 juni ook de deuren open voor inschrijvingen”, besluit Belaen.

Meer info op www.artiz-izegem.be.

(Valentijn Dumoulein)