Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Izegemse Seniorenacademie uit de startblokken

19 augustus 2021

De Izegemse Seniorenacademie, een samenwerking tussen de seniorenraad en het dienstencentrum De Leest, start opnieuw een reeks boeiende lezingen op. “Het voorbije anderhalf jaar was ook voor heel wat senioren een moeilijke tijd en we willen hen zo snel mogelijk weer samenbrengen en informeren”, zegt schepen van Senioren Kurt Himpe.

“De Seniorenacademie is traditioneel een mix van ontspannende en leerrijke lezingen”, verduidelijkt voorzitter Viviane Parmentier. “We starten op maandag 27 september met ‘In het spoor van Toon’, een programma waarin Piet Soete, Bart Verhelle en Arnold Sercu de aanwezigen meenemen op een trein van liedjes en kleine wijsheden, om halt te houden in de stationnetjes uit de tijd van Wim Sonneveld, Toon Hermans en vele andere Vlaamse en Nederlandse artiesten. Op 4 oktober brengt Patrick Goddyn zijn reisverhaal naar het hoge noorden en Spitsbergen.”

“Dokter Luc Colemont brengt op 11 oktober een boeiende uiteenzetting over darmkanker, gevolgd door een lezing op 18 oktober over gezond eten door voedingsdeskundige Lies Derudder. De reeks lezingen wordt afgesloten op maandag 25 oktober door partnerrelatietherapeute Romy Werbrouck die een gespreksnamiddag brengt over intimiteit op latere leeftijd”, besluit centrumleidster Annelies Demey van De Leest.

Alle lezingen vinden plaats in de schouwburgzaal van De Leest. Tickets zijn enkel te koop aan de balie van De Leest of telefonisch op 051- 337.610.