Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Voorverkoopdag cultuurhuis De Leest ongezien succes

20 mei 2017

De voorverkoopdag van het cultuurhuis De Leest op zaterdag 20 mei was een ongezien succes. “Al van 4 uur ’s morgens stonden de eerste mensen aan te schuiven”, zegt schepen van Cultuur Kurt Himpe. “Hoewel de voorverkoopdag pas om 9 uur van start ging, was er om 7 uur al een wachtrij van 80 mensen die tickets wilden kopen voor het najaarsprogramma van De Leest.”

“De eerste voorstelling van Blind Date is uitverkocht, maar geen nood want er is ook een tweede voorstelling”, zegt verantwoordelijke Geerwin Vandekerckhove. “Voor de komedie van Het Prethuis zijn er nu nog enkele tientallen tickets ter beschikking voor beide voorstellingen. De komedie Slachtinge is uitverkocht en voor Cabane zijn er nog maar enkele tickets in de aanbieding. De ticketverkoop voor de andere voorstellingen loopt trouwens ook zeer goed.”

“Vanaf nu kunnen geïnteresseerden via de website van De Leest online plaatsen reserveren voor de voorstellingen en de tickets thuis afdrukken. Vanaf maandag 22 mei kan je ook telefonisch en via mail plaatsen reserveren of naar De Leest zelf gaan”, besluit de cultuurschepen.