Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Kunstacademie Art'Iz neemt nieuwe lokalen in gebruik

24 augustus 2017

De Izegemse Kunstacademie neemt vanaf eind volgende week twee nieuwe lokalen in gebruik voor de afdeling Beeld. “Door de opening van de museumsite Eperon d’Or komen de vroegere locaties van het museum in de Wijngaardstraat vrij”, zegt schepen van Onderwijs Kurt Himpe. “Er wordt volop gewerkt om de ruimte op de gelijkvloerse verdieping en de bovenste verdieping klaar te maken.”

“De bijkomende ruimte zal zeker van pas komen. De inschrijvingen voor alle opleidingen lopen zeer vlot en door de extra lokalen zullen de piekmomenten van de lessen Beeldende Kunst kunnen worden opgevangen. De lokalen worden helemaal opgefrist en er wordt ook nieuw meubilair voorzien.”

Nieuwe cursussen

Het aanbod van de Kunstacademie wordt dit jaar ook uitgebreid. “Op vrijdagavond is er nu ook Beeldende Kunst voor volwassenen zonder vooropleiding. Het gaat over grafiek, schilderkunst en tekenkunst”, zegt directeur Wim Belaen. “Op donderdag is er ook een nieuwe cursus basgitaar en contrabas Jazz en Pop.”

Inschrijven

Inschrijven voor de cursussen kan online via de website van de Kunstacademie. Van maandag 28 augustus tot woensdag 31 augustus kan er ook ingeschreven worden in het secretariaat van 13.30 tot 18.30 uur. Vanaf 1 september zijn inschrijvingen mogelijk tijdens de openingsuren van het secretariaat.