Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Izegemse bib neemt deel aan grootschalig muziekonderzoek

18 april 2017

Van 18 april tot 18 mei neemt de Izegemse bibliotheek deel aan het grootschalige onderzoek ‘Er zit muziek in de bibliotheek’.

“Met het onderzoek wil de bibliotheeksector in de eerste plaats een beeld krijgen van de gebruikers die in de bibliotheken muziek ontlenen”, zegt bibliothecaris Nicolas Cappelle. “We willen weten waarom er in de bibliotheek ontleend wordt, hoe de keuze gemaakt wordt, welk profiel de ontlener heeft, wat de verwachtingen zijn…”.

“Door deel te nemen aan het grootschalig onderzoek zullen de verantwoordelijken voor beeld en geluid in de Izegemse bibliotheek heel wat informatie krijgen die niet meteen uit de ontleningsstatistieken kan gehaald worden”, verduidelijkt schepen van Bibliotheek Kurt Himpe. “Elke deelnemende bibliotheek krijgt achteraf een globaal landelijk rapport. Daarmee kunnen we de uitgebreide Izegemse muziekcollectie dan beter afstemmen op de gebruiker.”

Deelnemen aan de enquête kan via de website van de bibliotheek en de stad Izegem en de deelnemers maken kans om een cd-pakket te winnen.