Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Humoristisch Poëziepretpark in De Leest

11 januari 2017

Op zaterdag 4 februari vindt opnieuw het tweejaarlijkse Poëziepretpark plaats. “Het cultuurhuis De Leest wordt dan omgetoverd tot een heus poëziehuis”, zegt schepen van Cultuur Kurt Himpe.

“Het gratis evenement met humor als thema is een samenwerking tussen de Kunstacademie Art’Iz, het dienstencentrum De Leest, de Cultuurdienst en de bibliotheek”, aldus de schepen. “Tussen 19 en 21 uur kan iedereen het pretpark bezoeken aan de hand van een plannetje en in heel De Leest genieten van opvoeringen van Art’Izten, vrijwilligers van het dienstencentrum en andere woordengoochelaars.”

Uitreiking Poëziewedstrijd

Aansluitend is er om 21 uur de prijsuitreiking van de Poëziewedstrijd van de stad Izegem, die aan de 19de editie toe is. Tijdens de prijsuitreiking zorgt singer-songwriter Jonas Winterland voor de muzikale toets.

Gedichtendag

Naar aanleiding van Gedichtendag organiseert de bibliotheek op woensdag 25 januari een poëzieprogramma voor kinderen van het tweede leerjaar. Voor deze gratis activiteit moet wel vooraf ingeschreven worden via pascale.bauwin@izegem.be. Op zaterdag 28 januari komt dichter Maarten Inghels tussen 10 en 12 uur naar de bibliotheek voor een lezing en een interview.

Meer info op www.izegem.be/gedichtendag.