Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

De Leest vertroetelt

11 mei 2017

De Leest vertroetelt, het najaarsprogramma 2017 van Cultuurhuis De Leest is klaar. Op zaterdag 20 mei volgt de startdag van de voorverkoop.

Het najaarsprogramma van Cultuurhuis De Leest, dat in de brochure ‘De Leest vertroetelt’ wordt voorgesteld aan het grote publiek, komt er samen met de startdag van de voorverkoop op 20 mei.

“Om er zeker van te zijn dat iedereen op tijd kaartjes kan reserveren voor de verschillende voorstellingen organiseren we opnieuw een startdag van de voorverkoop”, steekt cultuurconsulent Geerwin Vandekerckhove van wal. “Deze startdag gaat door op zaterdag 20 mei, doorlopend van 9 uur tot 13 uur. In de voormiddag kan iedere bezoeker enkel aan de balie kaartjes komen kopen. Lange wachtrijen zullen we proberen te vermijden door de foyer in te richten als ‘grand café’, een nummertjessysteem te voorzien en eventuele wachttijd te verlichten met muziek.  Bovendien hoef je zelfs niet te blijven wachten want een volgnummertje komen halen en thuis of op uw smartphone volgen wanneer het uw beurt is behoort ook tot de mogelijkheden. Vanaf maandag 22 mei kan iedereen dan zoals voorheen ook telefonisch (051/337 610) of via mail bij ons terecht”, besluit Geerwin Vandekerckhove.

“Ook in het najaar van 2017 brengt Cultuurhuis De Leest dus opnieuw heel wat verrassende voorstellingen. Het hele team van vrijwilligers en vaste medewerkers kreeg van het stadsbestuur opnieuw de kans om een bonte en interessante mengeling van groot- en kleinschalige voorstellingen, verrassende films en populaire optredens te mogen presenteren,  Cultuurhuis De Leest probeert dan ook steeds om een zo breed mogelijk publiek aan te spreken”, aldus schepen van Cultuur Kurt Himpe.