Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persmededeling

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Politietoezicht tot eind juni 2009

19 december 2008

De lokale politie zal tot eind juni 2009 's morgens toezicht houden aan het gevaarlijke kruispunt van de Baronstraat met de Ingelmunstersestraat. Dat vernam gemeenteraadslid Kurt Himpe (N-VA) van de politie.

In juni stelde raadslid Kurt Himpe in de commissie voor Openbare Werken en Mobiliteit een reeks maatregelen voor om het kruispunt van de Baronstraat en de Ingelmunstersestraat veiliger te maken. Vooral voor het verkeer dat uit de Haaipanderstraat het kruispunt nadert, zijn er extra maatregelen genomen. Politiecommissaris Martin Courtens kondigde toen aan dat naast de genomen maatregelen er 's morgens van 1 september tot aan de kerstvakantie politietoezicht zou zijn op het kruispunt.

De politie meldt nu dat deze verkeersregeling behouden blijft tot eind juni 2009. Dat heeft ook te maken met de aangekondigde werkzaamheden op de N357 in Ingelmunster, waardoor de verkeersdrukte in de Ingelmunstersestraat zal toenemen.

"Dit initiatief van de politie wordt door de buurtbewoners, kinderen en ouders zeer geapprecieerd. Vooral 's morgens is het drukke kruispunt hektisch en zeer gevaarlijk", aldus gemeenteraadslid Kurt Himpe.

Kurt Himpe - Gemeenteraadslid N-VA