Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persmededeling

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

N-VA vraagt digitale centralisatie wegwerkzaamheden

26 september 2008

Gemeenteraadslid Kurt Himpe (N-VA) vraagt het Izegemse stadsbestuur om dringend werk te maken van een digitale centralisatie van de wegwerkzaamheden.

Op dit ogenblik zijn er opnieuw een hele reeks wegwerkzaamheden op het Izegemse grondgebied. "Het is geen sinecure om informatie te vinden over deze werken", stelt het raadslid. Op de stedelijke webstek is er een pagina 'openbare werken in Izegem', maar de informatie over de werkzaamheden staat elders op de webstek."

Volgens de N-VA kan de digitale informatieverstrekking over wegwerkzaamheden veel beter. "Op de stedelijke webstek van de gemeente Ingelmunster worden bijvoorbeeld alle geplande werken en werken in uitvoering gedetailleerd omschreven in een technische fiche", stelt Himpe. "De webstek is een ideaal communicatiemiddel. De maandelijkse stadsperiodiek kan zeker gebruikt worden om geplande werken aan te kondigen, maar op een webstek kunnen wijzigingen of actuele informatie snel geraadpleegd worden".

Gemeenteraadslid Kurt Himpe vraagt de bespreking van het voorstel tijdens de eerstvolgende bijeenkomst van de commissie voor Openbare Werken en Mobiliteit.

Kurt Himpe - Gemeenteraadslid N-VA