Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persmededeling

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

N-VA blijft ijveren voor Postpunt in Emelgem

21 oktober 2008

Gemeenteraadslid Kurt Himpe (N-VA) dringt bij het Izegemse stadsbestuur aan om opnieuw contact op te nemen met De Post voor het openen van een Postpunt in de deelgemeente Emelgem.

In juli interpelleerde het raadslid het stadsbestuur over de stand van zaken. Naar aanleiding van de interpellatie riep het Izegemse stadsbestuur winkeliers, uitbaters van krantenwinkels... via de stadsperiodiek op om zich kandidaat te stellen om een Postpunt uit te baten. "Intussen heeft een eigenaar van een krantenwinkel in Emelgem zich effectief kandidaat gesteld. Maar De Post antwoordde dat er nog altijd geen plannen zijn voor een Postpunt in de deelgemeente", aldus Kurt Himpe.

Parlementair initiatief

Gemeenteraadslid Kurt Himpe vraagt het stadsbestuur nu om opnieuw contact op te nemen met De Post nu er een kandidaat is. "Het Postpunt in Kachtem is geen alternatief voor de Emelgemnaren en de vele verkavelingen in Emelgem zijn een bijkomend argument. Het is nodig dat er voldoende dienstverlening is in de deelgemeenten".

Raadslid Himpe start ook een parlementair initiatief op. N-VA - Kamerlid Els De Rammelaere zal bij federaal minister Vervotte aandringen om een Postpunt te realiseren in Emelgem en alle argumenten op tafel leggen.  

Kurt Himpe - Gemeenteraadslid N-VA