Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persmededeling

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Vertraging aanpassingswerken startersgebouw

24 februari 2015

De aanpassingswerken aan het startersgebouw in de Stuivenbergstraat lopen vertraging op. Dat vernam provincieraadslid Kurt Himpe (N-VA) van gedeputeerde Jean de Bethune (CD&V).

De Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) wil aanpassingswerken uitvoeren in het startersgebouw in Izegem. “In het startersgebouw in de Stuivenbergstraat zijn er vier ateliers voor startende bedrijven, kantoorruimte en vergaderaccommodatie. De kantoorruimte werd sinds de opening nooit gebruikt”, aldus Himpe. Door de aanpassingswerken zal een toegangspoort aan de zijkant gemaakt worden waardoor kantoorruimte omgevormd zal worden tot een semi-atelier. De onthaalruimte en een vergaderlokaal worden waarschijnlijk behouden voor gebruik door provinciale en gemeentelijke diensten.

“De aanpassingswerken zouden eind 2014, uiterlijk begin 2015 afgerond zijn. Maar uit een antwoord op een schriftelijke vraag blijkt nu dat de procedure omwille van een aantal redenen moet bijgestuurd worden. Zo moeten er bijkomende maatregelen genomen worden voor de brandveiligheid.”

Provincieraadslid Himpe vernam ook dat er blijvende interesse is van starters voor de beschikbare ruimtes.

Kurt Himpe - Provincieraadslid