Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persmededeling

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Steps Shopping Day in Izegem

13 september 2013

Op zaterdag 12 oktober wordt voor de tweede maal een Steps Shopping Day georganiseerd in Izegem. Onze stad wordt dan opnieuw dé trekpleister om te winkelen. Na het succes van de Shopping Day in maart (en van Izegem Opendeur vroeger) slaan de stad Izegem, Unizo Izegem, AZI en Roularta-Steps City Magazine de handen in elkaar om opnieuw een succesvolle activiteit te organiseren in Izegem.

“Stad Izegem zet alvast zo goed mogelijk zijn schouders onder dit project”, weet schepen van Lokale Economie Kurt Himpe. “Zo stellen we al onze communicatiekanalen ter beschikking om de Shopping Day zo goed mogelijk in de kijker te zetten. We zijn overigens bijzonder tevreden dat Unizo Izegem en AZI de actie ondersteunen en hun achterban warm willen maken voor de Steps Shopping Day. Op die manier bereiken we zoveel mogelijk handelszaken. Deze samenwerking is bovendien heel belangrijk om het evenement nog meer naambekendheid te geven en het publiek te overtuigen naar Izegem af te zakken om te winkelen.”

“Winkel in Izegem”

“En we hebben zeer veel troeven: op zaterdag is er de succesvolle wekelijkse markt op de Grote Markt en de Korenmarkt, er zijn de laatste maanden tal van nieuwe handelszaken opgestart en op zaterdag 12 oktober wordt zelfs een autoshow georganiseerd op de parking Strobbe in de Kasteelstraat. Op de hoek van de Kasteelstraat en de Grote Markt komt ook een stand van Steps. In het centrum van de stad zal de actie zeer zichtbaar zijn bij de deelnemende winkels.”

“We zullen ook inspanningen leveren om in leegstaande handelspanden in de Marktstraat en omliggende straten actieve of passieve etalages op te starten, waardoor handelaars die buiten het centrum gelegen zijn die zaterdag een filiaal kunnen openen in het handelscentrum. De eigenaars van de leegstaande panden zullen hiervoor door de stad gecontacteerd worden”, stelt schepen Himpe.

Kurt Himpe - Schepen van Lokale economie