Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persmededeling

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

N-VA vraagt extra zitting centrumraad PCVO

31 augustus 2012

Naar aanleiding van een onverwacht inspectiebezoek aan het Provinciaal Centrum voor Volwassenenonderwijs (PCVO) en het onderzoek naar onregelmatigheden met het aantal officieel aangegeven cursisten en lesuren werd de directeur van het PCVO preventief geschorst door de bestendige deputatie.

Provincieraadslid Kristof Pillaert (N-VA) en gemeenteraadslid Kurt Himpe (N-VA) die lid zijn van de PCVO-centrumraad vragen een extra zitting van de raad om tekst en uitleg te krijgen over de gebeurtenissen. “We betreuren dat de leden van de centrumraad alles via de pers moesten vernemen en dat we op geen enkele manier officieel geďnformeerd werden over het inspectiebezoek en de preventieve schorsing van de directeur”, stelt Kurt Himpe.

“We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van het onderwijs en van de lesgevers van het PCVO. We zijn er ook van overtuigd dat de adjunct-directeurs en de gedetacheerde van het Provinciaal Onderwijs Vlaanderen alles in het werk stellen om de voorbereiding van het nieuwe werkjaar in goede banen te leiden. Maar als leden van de centrumraad willen we toch op de hoogte zijn van de concrete implicaties van de gebeurtenissen voor het provinciaal volwassenenonderwijs”, aldus Kristof Pillaert die bij gedeputeerde Gunter Pertry aandringt om de centrumraad nog voor de start van het nieuwe werkjaar samen te roepen.

Kristof Pillaert - Provincieraadslid N-VA

Kurt Himpe - Gemeenteraadslid N-VA