Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Geen seniorendag in september

Het Laatste Nieuws

16 juni 2020

Er zal dit jaar in september geen Seniorendag tijdens de jaarlijkse kermisweek in Izegem zijn. "De omstandigheden laten het jammer genoeg niet toe", zegt voorzitter van de Seniorenraad Viviane Parmentier.

"De Seniorendag is een unieke formule die jong en minder jong samenbrengt met volksspelen, muziekgroepjes en overvolle terrasjes tot in de late uurtjes. Het zijn net de sfeer en de gezelligheid die zo in de smaak vallen bij de senioren uit onze stad en uit de regio. En die gezelligheid van een georganiseerde volkstoeloop kunnen we helaas niet in veilige omstandigheden aanbieden", verduidelijkt voorzitter Parmentier. "De praktische problemen bij de organisatie van al die activiteiten tijdens dat volksfeest en onze bezorgdheid over de veiligheid van onze senioren nopen ons tot deze beslissing."

"We moeten de veiligheid van de senioren laten primeren", aldus schepen van Senioren Kurt Himpe. "We slaan dus een jaartje over. In 2021, als de Seniorenraad 50 kaarsjes uitblaast, zal twee keer gefeest worden." Eerder is ook al Izegem Koers op de donderdag van de kermisweek afgelast.

(Valentijn Dumoulein)