Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Wisselcollectie games in Izegemse bibliotheek

www.hln.be

13 augustus 2019

Vanaf september zal er in de Izegemse bibliotheek ook een wisselcollectie games ter beschikking zijn. “Een nieuwe aanvulling voor de spelotheek met meer dan vijfhonderd spellen en educatieve materialen”, zegt schepen van Bibliotheek Kurt Himpe (N-VA). 

“De bibliotheken van Broere hadden al een wisselcollectie grootletterboeken en die wordt nu uitgebreid met games voor Playstation 4”, verduidelijkt bibliothecaris Nicolas Cappelle. “De volledige collectie bestaat uit 120 games die met een rotatiesysteem in de acht bibliotheken van Roeselare, Lichtervelde, Ingelmunster, Izegem, Moorslede, Hooglede, Staden en Ledegem te vinden zullen zijn.” 

In de Izegemse bibliotheek zal het eerste pakket van de wisselcollectie beschikbaar zijn vanaf begin september en deze collectie bestaat uit een grote variatie aan genres, zoals actie, avontuur, sport en simulatie. “Tussen deze verschillende genres zijn zowel games voor jong en oud en de geschikte leeftijd om de games te spelen staat telkens vermeld op de game”, besluit schepen Himpe.

(Charlotte Degezelle)