Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Voorverkoop nieuw cultuurseizoen De Leest schot in de roos

www.hln.be

19 mei 2019

Afgelopen zaterdag vond een voorverkoopdag plaats voor de voorstellingen van het Izegemse cultuurhuis De Leest. “Een succesvolle voorverkoop voor een gevarieerd programma. Het cultuurhuis viert dit jaar trouwens ook zijn tienjarig bestaan”, zegt schepen van Cultuur Kurt Himpe (N-VA).

“Nogal wat mensen hebben veel over om een ticket voor een voorstelling te kopen, want dit jaar werd het record verbroken en stond al iemand voor middernacht aan de deur te wachten. Een uur voor de start van de voorverkoop stond er al een rij van meer dan 150 mensen. Maar iedereen kon vlot geholpen worden en de gevraagde voorstellingen boeken”, verzekert Himpe.

“Een aantal voorstellingen zijn uitverkocht of flirten met uitverkoop”, verduidelijkt verantwoordelijke Geerwin Vandekerckhove. “Zo gingen de tickets voor de twee voorstellingen van ‘De Serviceflat’ en ’Wat emme nu” van Prethuis en voor de optredens van Kommil Foo en van Jens Dendoncker vlot weg.”

Vanaf zondag 19 mei kunnen online tickets gekocht worden en vanaf maandag kunnen er ook telefonisch of aan de balie van De Leest tickets voor de najaarsvoorstellingen gekocht worden.

(Valentijn Dumoulein)