Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Creabeurs Zelvegemakt aan achtste editie toe

www.hln.be

15 november 2019

Op zaterdag 16 en zondag 17 november bruist zaal ISO opnieuw van de creativiteit met de achtste editie van creabeurs Zelvegemakt. 

“De bezoeker kan in zaal ISO snuisteren naar kleertjes, juwelen en andere leuke hebbedingen bij veertig standhouders”, zegt schepen Kurt Himpe. “Op zaterdag is er ook het Repair Café. Op de Zelvegemaktpagina op Facebook kunnen geïnteresseerden nu al kennis maken met heel wat standhouders van deze editie.”

Familiegebeuren

Zelvegemakt is een familiegebeuren en daarom is er ook veel aandacht voor animatie en kindvriendelijkheid. De Buurderij zorgt tijdens de tweedaagse voor eetgelegenheid en vzw ’t Huzeke baat een gelegenheidscafé uit in samenwerking met Askovi. “Kinderen kunnen op zaterdag en zondag terecht bij de chiromeisjes van Emelgem voor een workshop snoeptaarten en in het avonturenpark van de Speelbuis. Ook Theater Savooi zorgt het hele weekend voor kinderanimatie met Theatraal Kapsalon en de Tattooshop”, zegt verantwoordelijke Kim De Coster. “Er zijn ook doorlopend workshops pyrografie, lino, aquarel handlettering en punch needle van LAB152.”

De beurs Zelvegemakt vindt plaats in zaal ISO op zaterdag 16 en zondag 17 november van 10.30 tot 17.30 uur en is gratis toegankelijk.

(Valentijn Dumoulein)