Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Politiecontroles openluchtzwembad verder opgevoerd

Het Nieuwsblad

28 juli 2018

Na bijkomend overleg van burgemeester Bert Maertens (N-VA) met de veiligheidsdiensten en de sportdienst werden de politiecontroles aan het Izegemse zwembad verscherpt. De burgemeester heeft intussen ook al twaalf bezoekers de toegang tot het zwembad verboden nadat ze de regels hadden overtreden.

“Er is afgesproken dat er nog frequenter politietoezicht zal zijn”, zegt waarnemend burgemeester Kurt Himpe (N-VA). “Vrijdagnamiddag waren er al drie politiecontroles waarvan twee controles met een politiehond. De bezoekers stellen de verscherpte controles op prijs. Het zwembad is geen plaats voor overtredingen, wel voor plezier voor klein en groot en we willen niet dat de uitstekende reputatie van het Izegemse zwembad kapot gemaakt wordt door enkele jongeren. Wie de regels niet volgt, zal door de politie buitengezet worden en krijgt een verbod op de toegang tot de site.”

Sinds begin deze week waren er al strenge controles bij de ingang van het openluchtzwembad. Die kwamen er nadat Noord-Franse jongeren drugs en alcohol hadden binnengesmokkeld op het terrein.

(SLR)