Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Persartikel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

"Izegemnaar bevestigt vertrouwen in ons"

De Weekbode

30 mei 2014

Kurt Himpe (N-VA) haalde vanop de tiende plaats voor de Kamer 12.092 voorkeurstemmen binnen. "Ik zie dit vooral als een bevestiging dat de Izegemnaar in ons gelooft", zegt hij.

Kurt Himpe (42) is een gelukkig man. "Ik wist niet op hoeveel stemmen ik kon rekenen", legt hij uit. "Mijn laatste federale verkiezingen dateren van 2003 en vergelijken met gemeenteraads- of provincieraadsverkiezingen is moeilijk. Maar ik ben aangenaam verrast door het resultaat."

"Belangrijker dan mezelf is de score van onze partij. Ondanks alle kritiek, aanvallen en leugens over ons programma bleef de kiezer ons steunen. Hij doorzag de blaasjes en drukte zijn vertrouwen uit. Dat ervoer ik ook tijdens mijn laatste marktbezoeken in Ingelmunster en Izegem. Daar kregen we niks dan positieve reacties. En ook op het Chirocafé aan het stemlokaal in Emelgem kregen we niks dan schouderklopjes. Toen wist ik dat het goed zat."

Verder werken

Zijn persoonlijke score ziet Kurt Himpe als een blijk van vertrouwen van de Izegemnaar. "Het is duidelijk dat ze nog in ons beleid geloven. Je wordt altijd afgerekend op wat je in eigen stad doet. Dat is alleen maar een impuls om er de komende jaren nog harder tegenaan te gaan, zowel op lokaal als provinciaal vlak. Deze tussentijdse evaluatie is ronduit positief en dat doet ons goed."

(PVH)