Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Stad Izegem verwelkomt vijf nieuwe gemachtigd opzichters

30 augustus 2018

Op verschillende locaties in Izegemse schoolomgevingen worden gemachtigd opzichters ingezet voor de veiligheid van de kinderen. “We verwelkomen bij de start van het nieuwe schooljaar vijf nieuwe gemachtigd opzichters en verzekeren zo de toekomst”, zegt schepen van Mobiliteit Kurt Himpe (N-VA).

“Hendrik Devroe, Rudy Boussauw, Donald Horré, Patrick Debal en Dempsey Vlassenroot volgden al een opleiding en kunnen nu ingezet worden. Enkele gemachtigd opzichters nemen echter ook afscheid na jarenlange dienst. “Edwig Bolliau werd vorig jaar nog in de bloemetjes gezet voor 15 jaar trouwe dienst, maar moet nu jammer genoeg afhaken. Ook Willy Plovie stopt na 19 jaar als gemachtigd opzichter. Marnick Vanneste neemt afscheid na 10 jaar dienst”, weet schepen Himpe. Yves Pickavet ontving voor zijn 15 jaar dienst een geschenk en blijft actief als gemachtigd opzichter.

Afscheid van Johan Verhaeghe

“We nemen dit jaar echter ook afscheid van Johan Verhaeghe die al sinds 2001 vanuit de politiezone de gemachtigd opzichters begeleidde. Hij was voor de opzichters de steunpilaar bij vragen en zorgde elk jaar ook voor de praktische begeleiding. Wijkagent Christophe Lievens neemt de begeleiding van de gemachtigd opzichters over van Johan Verhaeghe”, besluit Himpe.