Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Voorverkoopdag De Leest ongezien succes

21 mei 2016

Op zaterdag 21 mei vond de voorverkoopdag voor het najaarsseizoen van het Izegemse cultuurhuis De Leest plaats. “Een ongezien succes”, blikt schepen van Cultuur Kurt Himpe terug. “Hoewel de voorverkoopdag pas om 9.00 uur startte, stonden er al ruim drie uur vooraf tientallen mensen te wachten. De medewerkers hebben honderden tickets verkocht aan mensen die één of meer voorstellingen in het najaar willen bijwonen. Het is de eerste keer dat er op de voorverkoopdag zo’n interesse is voor de najaarsprogrammatie.”

“Net zoals vroeger konden gegadigden gebruik maken van het volgnummersysteem. Zo hoefde men niet nodeloos te wachten en kon men via de smartphone volgen wanneer men aan de beurt kwam”, stelt verantwoordelijke Geerwin Vandekerckhove. “We stellen ook vast dat meer en meer mensen van dat systeem gebruik maken.”

Ondanks de grote opkomst is op dit ogenblik geen enkele voorstelling uitverkocht. “De interesse voor de voorstellingen was deze keer zeer divers en uiteenlopend, wat aantoont dat het totale aanbod voor het najaar bijzonder in de smaak valt.”

Vanaf maandag 23 mei kan iedereen die tickets wenst terecht op www.deleest.be of telefonisch bestellen op het nummer 051/337.610.