Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Toeristische dienst Izegem krijgt Q-label van Westtoer

28 juni 2016

Op dinsdag 28 juni ontving de toeristische dienst van de stad Izegem het Q-label. Dit label staat garant voor een kwalitatieve dienstverlening. 

"Sinds dit jaar kunnen niet alleen ondernemers maar ook infokantoren instappen in het kwaliteitstraject van Westtoer. Het traject bestaat uit opleiding en individuele begeleiding", zegt schepen van Toerisme Kurt Himpe (N-VA). "Tijdens het traject kon het toeristisch infokantoor in Eperon d'Or ook aan de slag met de suggesties die ontvangen werden door een klantentevredenheidsonderzoek."

"Deze kwalitatieve erkenning is voor de stad Izegem zeer belangrijk aangezien er in Eperon d'Or ook een streekbezoekerscentrum is waar toeristen info kunnen krijgen over de hele streek", aldus schepen Himpe.

"Het toerismekantoor werd ook bezocht door mystery guests. Ons kwaliteitsdossier werd goedgekeurd door een projectjury", vult Hilde Colpaert van Eperon d'Or aan. "Het Q-label is drie jaar geldig."

Op de foto (v.l.n.r.): Katrien Six en Stefaan Gheysen van Westtoer, Hilde Colpaert en Martine Pattyn van Eperon d’Or en schepen van Toerisme Kurt Himpe.