Kurt Himpe
Schepen & Provincieraadslid N-VA
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

N-VA zet twee Himpes in als kandidaat voor de Kamer

5 mei 2014

Twee N-VA – kandidaten starten met een gezamenlijke campagne. Niet toevallig, want ze staan allebei op een Kamerlijst en ze heten allebei Himpe.

“Toen bleek dat we allebei op een lijst stonden in West- en Oost-Vlaanderen hadden we al snel het idee om een gezamenlijke campagne op te starten”, aldus Laurens en Kurt Himpe.

Laurens Himpe is een 22-jarige masterstudent burgerlijk ingenieur uit het Oost-Vlaamse Schellebelle en Izegemnaar Kurt Himpe is 42 jaar en provincieraadslid en schepen. “We hebben wel eenzelfde familienaam, maar voor zover we weten geen familie van elkaar”, grappen de twee. “Bedoeling is om in de twee verschillende provincies via een uitgebreide campagne reclame te maken voor elkaar met een gezamenlijk Facebookprofiel.”

“Als student ziet Laurens hoe jongeren bezorgd zijn om hun toekomst. Daarom wil hij duurzame jobs die focussen op innovatie en die werken weer lonend maken. Laurens is een veelbelovend jong N-VA’er die zich op 4 jaar tijd heeft ontpopt in de partij door zijn vele engagementen en buiten zijn kuif ook om zijn inhoudelijke en retorische tussenkomsten op korte tijd bekend is geworden. Een frisse ingenieursblik die de Kamer zeker kan gebruiken”, meent Kurt.

“Kurt ziet als schepen en provincieraadslid te veel politici die hun kop in het zand steken. Dat helpt niemand vooruit en daarom is het tijd voor verandering”, licht Laurens toe. “Kurt heeft jarenlange ervaring in de lokale politiek en weet dus van aanpakken. Hij was ook al vice-voorzitter van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen en regeringscommissaris Financiën en Begroting, aan ervaring en overtuiging dus geen gebrek.”

Laurens en Kurt besluiten: “Himpe vinden we een sterk merk en daar zetten we graag op in als jong en ervaren talent.”

Meer info op:

https://www.facebook.com/pages/Himpe-goes-for-Chamber/1418878498377778?fref=ts