Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Stadsbestuur wacht af voor FON-uitbreiding

19 oktober 2008

Het Izegemse stadsbestuur beslist om niet direct aan een verdere uitbouw van het FON-netwerk mee te werken. Dat werd geantwoord op een schriftelijke vraag van raadslid Kurt Himpe.

In Izegem zijn er al een aantal personen, cafés en instellingen (onder andere de stedelijke bibliotheek) die gratis draadloos internet aanbieden via het FON-netwerk.

Gemeenteraadslid Kurt Himpe stelde een schriftelijke vraag aan het stadsbestuur over een verdere uitbouw van het FON-netwerk. "Volgens mij kunnen nog enkele diensten (onder andere het JOC, het sportcentrum De Krekel...) ingeschakeld worden om een groter draadloos netwerkbereik in Izegem uit te bouwen", aldus Kurt Himpe.

"Na enig onderzoek van de informaticadienst is het besluit dat de stad Izegem niet onmiddellijk zal instappen in een verdere uitbouw van een dergelijke dienstverlening. Vooral op het vlak van veiligheid stellen zich nog enige vraagtekens", luidt het antwoord op de schriftelijke vraag. "In dit opzicht zal het project in de stedelijke bibliotheek van nabij opgevolgd worden".