Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Nieuw arrondissementeel bestuur voor N-VA

14 januari 2008

De N-VA – leden van het arrondissement Kortrijk-Roeselare-Tielt hebben een nieuw bestuur verkozen. Provincieraadslid Kristof Pillaert uit Hooglede werd als nieuwe voorzitter verkozen.

“Deze bestuursverkiezingen zijn een belangrijke stap in de vernieuwing en de verjonging voor de partij”, stelt de kersverse voorzitter. “Er werden ook heel wat vrouwen verkozen in het arrondissementeel bestuur”.

Marniek De Bruyne (Roeselare) is secretaris, Steven Vanden Bossche uit Harelbeke is ondervoorzitter en Marc Declercq (Roeselare) blijft de penningmeester. Lies Therssen uit Tielt neemt de opdracht als leden- en afdelingsverantwoordelijke op zich, Kurt Himpe (Izegem) is communicatieverantwoordelijke, Patrick Buyse (Roeselare) is verantwoordelijk voor de organisatie en Wim De Waegenaere (Izegem) is verantwoordelijk voor de jongerenwerking in het arrondissement Kortrijk-Roeselare-Tielt.

In totaal kozen de N-VA – leden acht bestuursleden en 15 partijraadsleden. Ook Vlaams minister Geert Bourgeois, senator Louis Ide en federaal volksvertegenwoordiger Els De Rammelaere maken deel uit van het arrondissementeel bestuur.