Kurt Himpe
N-VA - schepen stad Izegem
  Startpagina
  Curriculum
  Agenda
|    
  Gemeenteraad
  Provincieraad
  Bevoegdheden
|    
  Verwijzingen
  Verkiezingen
  Publicaties
|    

 

     
  Contact stadhuis:
  Korenmarkt 10 | 8870 Izegem
  051- 33.73.00 | 0486- 63.46.13

  kurt.himpe@izegem.be 

 
  Contact privé: 
  Baronstraat 4 | 8870 Izegem
  0486- 63.46.13
  kurt.himpe@n-va.be
     
     
     

 

 

Actueel

 

Persmededelingen

Persoverzicht

 

Parlementaire vraag over accommodatie en promotie carpoolparking E403

27 oktober 2006

Nu er bevestiging is dat de carpoolparking op de huidige locatie blijft, wil gemeenteraadslid Kurt Himpe randaccommodatie en promotie voor de carpoolparking aan de E403.

Op een parlementaire vraag van Vlaams parlementslid Jan Loones antwoordde minister Peeters dat de huidige locatie van de carpoolparking ter hoogte van de op- en afritten van de E403 - aan de N382 (weg tussen Roeselare en Izegem) - zal behouden blijven.

Hoewel de carpoolparking intensief wordt gebruikt, ontbreekt er de noodzakelijke randaccommodatie: zo zijn er geen voorbehouden parkeerplaatsen voor mindervaliden, geen openbare vuilnisbakken... Verder is er geen voldoende verlichting, toch noodzakelijk aangezien de carpoolparking gelegen is onder een brug.

Ook de aanduiding dat het hier specifiek om een carpoolparking handelt, ontbreekt. Er is geen bewegwijzering en de parking wordt niet vermeld op de website www.carpool.be.

Gemeenteraadslid Kurt Himpe liet een schriftelijke vraag stellen aan de Vlaamse ministers Kris Peeters en Katleen Van Brempt zodat er duidelijkheid komt over de promotie van de parking en de verdere uitbouw ervan.